expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2017-11-04

KAIP IŠSIRINKTI GERIAUSIĄ LAGAMINĄ RANKINIAM BAGAŽUI




Man reikia naujo rankinio bagažo ir kad jis tarnautų visą gyvenimą! Iš tikrųjų mano senasis rankinis bagažas yra ant dviejų ratukų, su kuprinės petnešom, medžiaginis, klaikiai nepatogus ir nepasakyčiau, kad labai talpus. Tobulo rankinio bagažo ieškau jau gerus pusę metų, skaitau krūvas apžvalgų, atsiliepimų, specifikacijų, žiūriu bagažų testavimo vaizdo įrašus, todėl manau, kad esu pririnkusi ir prikaupusi nemažai gerų patarimų, į ką reikia kreipti dėmesį, renkantis patį geriausią rankinį bagažą.


DYDIS

Kiekvienos oro linijos turi savo rankinio bagažo dydžio reikalavimus, todėl prieš renkantis lagaminą, būtina žinoti savo mėgstamiausių oro linijų rankinio bagažo matmenis. Aš dažniausiai skraidau su Ryanair, todėl ieškau lagamino, kuris nebūtų didesnis kaip 55cm x 40cm x 20cm. 


SVORIS

Svoris yra taip pat svarbus kaip ir dydis. Jei viršysite dydžio ir svorio reikalavimus, turėsite finansiškai skausmingai už tai susimokėti. Ryanair maksimalus leistinas rankinio bagažo svoris yra 10kg. Į šiuos 10kg įskaičiuojamas ir pačio lagamino svoris, todėl labai svarbu jį įsigyti kuo lengvesnį. Patys lengviausi mano aptikti lagaminai yra iš kieto lakšto. Jie ne tik lengvi, bet ir patvarūs, bei puikiai apsaugo jo viduje esančius daiktus. 

Nesvarbu, iš ko pagamintą lagaminą rinksitės, ar kieto lakšto, ar medžiaginį, rinkitės jį be jokių papildomų kišenėlių ar bent jau su kuo jų mažiau. Papildomos kišenėlės prideda papildomo svorio nuo medžiagos ir užtrauktukų, ko mums tikrai nereikia. Kad būtų lengviau organizuoti lagamino vidų, naudokite pakavimo krepšelius (packing cubes). Jie super lengvi, jų būna įvairiausių dydžių ir spalvų, bei pritaikytų skirtingiems dalykams pakuoti (rūbams, avalynei, skalbiniams, laidams ir pan.). Jei pavyks rasti lagaminą be jokio vidaus pamušalo, dar geriau, nes lengviau! 😉




RANKENA

Papildomo svorio lagaminui prideda ir dviguba ištraukiama rankena. Kalbu apie rankeną su dviem strypais, kurie viršuje yra sujungti, kad būtų patogu tempti lagaminą. Šie du strypai ne tik prideda papildomo svorio, bet ir užima nemažai vietos lagamino viduje, todėl perkant lagaminą svarbu jį rinktis su vieno strypo rankena. 





RATUKAI

Mano tobulo lagamino variantas turi keturis daugiakrypčius ratukus, kurie padės lagaminui tvirtai stovėti ant žemės, bus lengviau lagaminą stumti šalia ir nereikės užimti metro už manęs kaip kad nutinka tempiant lagaminą ant dviejų ratukų.

IŠMANIEJI LAGAMINAI

Venkite vadinamų išmaniųjų lagaminų, kurie turi integruotus elektronikos pakrovėjus ir dar velniai žino ką, nes jie prideda dar daugiau bereikalingo papildomo svorio. Įsigykite nešiojamą mažą pakrovėją, kurį kelionės metu galėsite įsimesti į švarko ar džinsų kišenę, o kelionei pasibaigus, galėsite jį ir toliau naudoti kasdieniniame gyvenime. 


Jei vadovausitės visais šiais patarimais, sutaupysite beveik 2kg, jei ne daugiau. Siūlau pasidomėti Samsonite lagaminais. Taip, jie yra brangūs, bet taip pat jie yra ir super patvarūs, saugūs, inovatyvūs ir tarnaujantys visą gyvenimą.😊


NAUDINGOS NUORODOS

Pakavimo krepšeliai: IKEA, £5.50; Amazon, £14.36, £12.98, £19.99; Eagle Creek, £34.99.

Nešiojami pakrovėjai: Aukey 10000mAh, £12.99; Aukey 20000mAh, £22.99

Samsonite lagaminai: Angliškas puslapis; lietuviškas puslapis.


1 komentaras:

  1. Kiekvienas, skaitantis tai, turi tikėti ir būti pozityviai nusiteikęs, nes dirba didesnės jėgos, nei kada nors įsivaizduojate. Tai pagerės, kai tuo tikėsite ir elgsitės, o tada kiekviena jūsų situacija pamažu keisis į gerąją pusę. Po susitikimo su daktaru EGWALI sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė nenugalimos jėgos, nežinodamos, kad pagrindinis tikslas yra mano santuoka, mes turėjome nuolatinių problemų jų neišsprendę, tačiau viskas atsigavo po DR EGWALI atvykimo, nes esame laimingi ir gyvename taikoje, be jokios abejonės, labai rekomenduočiau tiems, kuriems reikia gero rašybos, tai tikrai patikima bet kokiems klausimams, su kuriais susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Dr EGWALI yra tikras dalykas. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“ / „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti