expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2015-10-24

MY LITTLE CREATIVE BOX (2015, spalis)




Dar viena My Little Box dėžutė, šįkart turinti mus įkvėpti ir paskatinti kurti. Dėžutės bendraautorius - Pinterest. Temą žinojau kurį laiką prieš ją gaunant, todėl buvo tikrai smalsu, kaip projekto merginos bus sugalvojusios pažadinti mumyse besislepiantį Picasso ar Chanel. Tiesą sakant likau nepagavusi kampo, todėl jei jūs jį pagavot, prašome mane apšviesti :)




Dėžutėje šį mėnesį radau pirkinių maišelį, kuris šiuo metu yra aukso vertės, nes nuo spalio mėn. visose didžiosiose parduotuvėse Anglijoje reikia už maišelį susimokėti (anksčiau jie buvo visiškai nemokami). Tiesą sakant aš jį jau išbandžiau apsipirkinėdama maisto prekių parduotuvėje ir galiu pasakyti, kad jis išbandymą išlaikė su kaupu :) Kitas dalykas, kurį radau šalia maišelio, pasirodė tiek keistas, tiek kvailas, tiek vaikiškas - ausinių laido papuošalai. Jie man priminė vaikystėje turėtus panašius sagtukus plaukams, kuriais susegdavau supintas plonas kasytes. Ką darysiu su tais Tech Jewellery, dar nesugalvojau, bet turbūt jie keliaus prie dovanų vaikams.  

  
Kosmetikos krepšely buvo Baija Moana Cream kūno kremas, Nailsinc nagų lakas ir My Little Beauty naktinis veido kremas. Su nagų laku gavosi įdomi istorija, nes lygiai tokį patį nagų laką jau buvau gavusi su Energy dėžute, kurią gavau iki pradedant rašyti My Little Box apžvalgas. Naktinį veido kremą išbandžiau ir sužavėta nelikau. Jis labai labai riebus ir pagal jo konsistenciją man jį labiau norisi tepti ne ant veido, o ant duonos riekės. Juokauju, žinoma :) Bet manau, kad sunaudosiu jį kaip kaklo ar kūno kremą. 


Laikraštyje šį mėnesį skelbiamas interviu su Pinterest'o karaliene Prancūzijoje Clotilde, kurios Pinterest vardas yra C CC. Pradedu manyti, kad net ir laikraščio formatas yra per didelis paruošiamam informacijos kiekiui, nes šis interviu užima ketvirtadalį viso laikraščio, kuris yra dvipusis ir maždaug 60x80cm dydžio! Tiek daug vietos interviu užima ne todėl, kad jis labai ilgas, bet todėl, kad jame pateikiamos tiesiog gigantiškos pinterestiškos nuotraukos. 

Tai tiek mano nuomonės apie naująją dėžutę :)  

-------> KAS YRA MY LITTLE BOX :) <-------




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą