expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2015-06-19

MY LITTLE FRENCH RIVIERA BOX (2015, birželis)




Šiandien į mano duris pasibeldė birželio mėnesio My Little Box dėžutė! Dėžutė, kuri sukėlė šiokią tokią nepasitenkinimo audrą, nes buvo išsiuntinėti elektroniniai laiškai su žinia, kad ji vėluos. Sunku pavadinti tai vėlavimu, kai viskas buvo laiku, iki mėnesio 20 d., įteikta man į rankas. Ir vėl gi, puikus komandos bendravimas su prenumeratorėmis, puikus atsiprašymas už trukdžius gražaus video klipuko formatu, atskleidžiant, kas laukia dėžutėje. Turbūt žinojimas, ką gausiu, įtakojo mano beemocį dėžutės išpakavimą, nors šio mėnesio dėžutės iliustracija man be galo graži :)




Birželio mėnesio dėžutės tema - French Riviera (Žydroji Pakrantė). Matomai My Little Box komanda nori mus paversti tikromis prancūzėmis - antra dėžutė iš eilės, įtakota Prancūzijos regiono, nors pats dėžutės turinys tiesiog šaukte šaukia V-A-S-A-R-A! :) Šios dėžutės bendraautorė yra interjero dizainerė Sarah Lavoine. Laikraštėlyje rasite interviu su ja. Taip pat jame skaitykite vasariškus grožio patarimus, o perskaičiusios - kabinkite ant sienos vidinėje jo pusėje esantį foto plakatą. Nors, gal ne...



Taigi, šio mėnesio siurprizai-nesiurprizai yra akiniai nuo saulės ir iš polipropileno (geriau žinomo kaip bulvių maišas) pasiūti du "vazonėliai". Savaime suprantama, akinių kokybė nėra aukščiausia, bet forma man labai patinka. Jau įsivaizduoju, kokią vėl pasipiktinimo bangą sukels siūti "vazonėliai", bet aš jau nusprendžiau, kad tampysiu juos po savo keliones ir panaudosiu juos smulkiems daiktams viešbučio kambary ar vonioj laikyti. Super! :)



Drobiniame kosmetikos maišelyje radau Loved By nagų laką (mes tą spalvą turbūt vadiname smaragdine), My Little Beauty kūno šveitiklį (ir iš kur MLB žinojo, kad maniškis eina į pabaigą!) ir Kerastase Ciment Thermique plaukus stiprinantį ir nuo išsausėjimo gelbstintį pienelį (jaučiuosi smalsiai). 
   

Aš jau pradedu laukti kito mėnesio dėžutės :)






2 komentarai:

  1. O galima į Lietuvą užsisakyti dėžutę šią?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jos siunčiamos tik į Prancūziją, Angliją, Belgiją ir Japoniją :(

      Panaikinti