expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2015-06-13

DOVANŲ GIDAS #1. VASARA

Ir kas gi nemėgsta dovanų... :) (Nuorodas į daiktus rasite paspaudę ant nuotraukų). 


1. PILDOMAS KVEPALŲ FLAKONĖLIS TRAVALO

Tiems ir toms, kurie ir kurios mėgsta kvėpintis, bet nemėgsta rankinėje ar lagamine tampyti didelių ir sunkių buteliukų. Travalo yra 86 mm dydžio, 5 ml talpos, kas prilygsta 65 papurškimams. Jų būna įvairiausių spalvų, juos galima įsigyti atskirai po vieną ir rinkiniais po du odiniame dėkle. Pripildyti juos labai paprasta - nuimkite nuo mėgiamų kvepalų buteliuko purkštuko kepurėlę, uždėkite flakonėlį ant purkštuko ir spustelėdami flakonėlį žemyn pripildykite jį kvepalais. Flakonėliai yra permatomi, todėl visada žinosite, kiek kvepalų dar turite.  

 
http://www.travalo.com/item/7/Travalo/ExcelPink.html
 


2. SULANKSTOMI BATELIAI


Toms, kurios šventės oficialioje dalyje nori atrodyti elegantiškai ir avėti aukštakulnius, o vakare - patogiai trypti polką :) Sulenkti bateliai tilps net ir į mažiausią rankinę. Jų galima rasti ir pigesnių, ir brangesnių, galima rasti netgi sulankstomų aulinių ar vyriškų laisvalaikio batų.

http://tieks.com/chestnut.html

3.  OBJEKTYVO DANGTELIO LAIKIKLIS

Fotografuoti mėgstantiems - objektyvo dangtelio laikiklis Hufa. Kad rankos būtų laisvos ir visada žinotumėte, kur pasidėjote tą nelemtą dangtelį :)

http://hufaholder.com/product/hufa-s-clip/


4. SKANŪS OBJEKTYVO DANGTELIAI
 
Mėgstantiems fotografuoti saldžiai ir ne tik :) 

http://photojojo.com/store/awesomeness/snack-caps-lens-covers

5. PADĖKLIUKAI SU JŪSŲ NUOTRAUKOMIS 

Žinau žinau, sakysite, nieko įdomaus negalėjo sugalvoti. Bet man šie stikliniai padėkliukai be galo patinka tuo, kad nuotraukos yra ne atspausdinamos ant jų, o įdedamos į juos! Kaitaliodami nuotraukas, kiekvieną dieną galėsite turėti vis kitokius padėkliukus. Taip pat jie galėtų tapti gražiu šventinio stalo akcentu, įdėjus į juos šventės temą atitinkančius vaizdus. 


http://www.asos.com/Just-Mustard/Instant-Photo-Coasters/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4714824

6. DAUGIAU PADĖKLIUKŲ 

Pratęsiant padėkliukų temą, mane pastaruoju metu žavi idėja tam reikalui pritaikyti pusbrangių akmenų plokšteles. Jų įvairiausių galima įsigyti internete, arba nekvaršinant per daug galvos, jau paruoštus tokių padėkliukų rinkinius galite įsigyti iš tuo užsiimančių žmonių.


https://www.etsy.com/uk/listing/198149380/set-of-4-agate-stone-coasters-home-decor?ref=related-0

  
7. KNYGA
  
Paskutinė idėja, kuria noriu pasidalinti. Tiks tiems, kas skaito ir supranta angliškai, ir nebūtinai tai turi būti vaikinas, nors knyga ir vadinasi "A Gentleman's Bedside Book". Knygoje 124, maždaug dviejų puslapių ilgio tekstai įvairiausiomis temomis: mokslo, sporto, meno ir literatūros (įskaitant pamokėlę, kaip nupiešti katę!), media, santykių ir t.t. Visi tekstai parašyti su jumoru, bet tuo pačiu visiškai rimtai. Puiki knyga tiems, kas negali užmigti be knygos, bet pradėję skaityti užmiega po dešimties minučių, ir puikus šaltinis lengvam bendram išprusimui:)

https://www.waterstones.com/book/a-gentlemans-bedside-book/tom-cutler/9781849015547


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą