expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2015-05-16

MY LITTLE PROVENCE BOX (2015, gegužė)

Naujas mėnuo, nauja dėžutė! :)


My Little Box nenustoja manęs stebinti. Šio mėnesio tema - Provansas, o dėžutės bendraautorius - L'Occitane. Pirma mintis, kuri toptelėjo pamačius dėžutės temą, buvo, "o ne, levandos.. didžiausias mano nosies košmaras!!!" ir sulaikiusi kvapą ją atidariau. 

Mane visada stebina My Little Box dėmesys detalėms, kaip pvz., (beveik) pedantiškas dėžutės turinio perrišimas kaspinėliu. Kilputės visada būna tokios gražios ir lygios kad net pavydu. Sakysite, išprotėjau pastebėdama tokį dalyką, bet kiek yra tekę prenumeruoti dėžučių, tokios pagarbos savo prenumeratoriui nei viena kita nerodė. Kitos dėžutės vietoj kaspinėlio naudoja servetėlių popierių ir lipduką popieriui užlipinti, bet beveik visada tas lipdukas būna prilipęs kur nors šone ar šiaip kur nors ne į temą. Tas mane labai veikia ir turbūt dėl to kitų dėžučių ir nebeprenumeruoju. 

Grįžtam prie Provanso dėžutės :) Turbūt ir Jūs pastebėjot, kad laikraščio formatas išliko, o informacines korteles pakeitė mažas lankstinukas. Mano nykštys ir vėl aukštai iškeltas į viršų, nes viskas dabar kažkaip logiškiau, viskas vienoj vietoj. Smagu, kad į dėžutę sugrįžo Kanako kurtas spaudinys, kurį aš panaudoju laiškų rašymui (kai kurios merginos šiuos spaudinius rėmina ir kabina ant sienos). Kartu su drobiniu maišeliu ir dovanėle šį mėnesį prenumeratoriai gavo popierinės lėlės magnetukų rinkinį. Manasis jau ant šaldytuvo! :D  

Didžiausia šio mėnesio (o gal turėčiau sakyti "kaip visada") staigmena turbūt buvo apyrankė. Aš asmeniškai nesu didelė apyrankių nešiotoja, ir turbūt jei būčiau gavusi tiesiog paprastą apyrankę, būčiau ją numetusi ir pamiršusi. Bet apyrankė, kurią gavau, mane netgi suintrigavo. Ji geltono metalo, su skylutėmis centre, pro kurias varstant spalvotus siūlus gali susikurti unikalų papuošalą. Genealu, vasariška ir spalvinga!



Kaip ir minėjau, šio mėnesio dėžutės bendraautorius yra L'Occitane, todėl drobinio maišelio turinys buvo maždaug nuspėjamas. O jis buvo tikrai nemenkas ir turėjo ne įprastus tris produktus, o netgi penkis: rankų ir nagų kremą Roses et Reines, kūno losjoną su verbena, Mer and Mistral dušo želę, muiliuką su verbena ir My Little Box kurtą šešėlių pieštuką. Turiu pripažinti, nesu didelė L'Occitane gerbėja ir niekada ja nebuvau, bet turbūt teks šiems produktams suteikti antrą šansą :) 


Man jau smalsu, ką atneš kito mėnesio dėžutė :)
____________________________________________________________________________

Apie My Little Box projektą ir balandžio mėnesio dėžutę skaitykite čia :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą