expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2017-01-03

GRUODŽIO PIRKINIAI


https://uk.pinterest.com/manoaitvarai/december-shopping/


Su Naujais Metais, mielieji žmonės! :)

Mano pirmas įrašas naujaisiais metais apie praėjusių metų paskutinio mėnesio pirkinius! :)

Jų praėjusį mėnesį buvo daug mažiau ir tikiuosi, kad šiais metais sulauksiu mėnesio, kai pirkinių sąrašas bus visiškai tuščias - juk turiu aš ką apsirengti ir apsiauti...  :D



Nežinau nuo ko šį kartą pradėti, tai pradėsiu nuo džinsų. Praėjusį mėnesį atradau Asos skinny džinsų modelį, kuris pagaliau ant manęs atrodo padoriai, neišdidina nesveikai mano užpakaliuko ir nepadaro mano figūros neproporcingos. Skamba keistai, nes aš esu kūda ir proporcingo sudėjimo, bet kažkodėl skinny džinsai mano figūrą visada siaubingai iškraipo. Džinsų modelis vadinasi Lisbon Mid Rise Skinny, o mano dydis, jei kam įdomu, yra 25/32, nes 30 ilgis man per trumpas :/ Tiesa, akmuo į Asos daržą - spalvos jų internetiniame puslapyje pradėjo neatitikti spalvų realybėje, bet netikusius pirkinius visada galima grąžinti nemokamai. 





Dar prieš užmatant džinsus, įsimylėjau šią Asos suknelę ir būtinai turėjau ją turėti savo spintoje. Labiausiai man patinka suvarstoma dekoltė, kuri, beje, atrodo labai sexy net ir turint ne patį didžiausią TĄ žemiau smakro aukščiau bambos departamentą ;)



Aš tikrai nesu kvarbatkų gerbėja, bet ši palaidinė patraukė mano dėmesį. Manau ji priduos šiek tiek moteriškumo mano gan berniukiškui apsirengimo stiliui. 



Panašu, kad aš pradėjau ruoštis vasarai žiemą, nes pirkdama šią tuniką galvojau, kaip bus gera ją užsimesti karštą vasaros dieną vilkint pačius trumpiausius šortus ir žinoti, kad užpakaliukas paslėptas nuo nepageidaujamų vyrų žvilgsnių :D




BATAI. Kadangi lapkričio mėnuo Anglijoj buvo ganėtinai šaltas, o aš neturėjau jokių batų su bent menkiausiu pašiltinimu, tai šis pirkinys buvo neišvengiamas. Aš be proto mėgstu žieminę Rieker avalynę, todėl net nesukdama galvos ieškojau būtent šios firmos aulinukų. Negaliu pasakyti, kad būtent šių batų pašiltinimas yra labai storas, bet įsidėjus šiltus padukus man jo pakanka. Jei ieškote labai šiltų batų, tuomet jie ne jums. Tiesa, Rieker gaminiai nėra tikros odos, bet jie yra labai geros kokybės.






AKSESUARAI. Jų būta vos kelių, bet jų buvo ieškota labai ilgai. Pirmas dalykas, kurį nugvelbiau, tai grandinė, nešiojama ant kelnių kilpų diržui. Tiems atvejams, kai rūbų deriniui kažko trūksta, bet tuo pačiu nesinori ir niekuo apsikrauti. 




Ir vėl man kažkas su ta vasara... Grandinėlės ant kojos norėjau ir ieškojau paskutines dvi vasaras, bet man niekas netiko. Todėl negalėjau atsidžiaugti radusi būtent šią.




Quay Australia akinius nuo saulės pagriebiau vien tam, kad pabandyti naują rėmelių formą. Kol kas man jie visai patinka ir atrodo tinka.




MAISTAS. Negaliu nepakomentuoti Ben&Jerry's Empower Mint ledų. Jei jums patinka After Eight saldainiai, tai jums tikrai patiks šie ledai - jų skonis praktiškai identiškas, skiriasi tik formatas :)


  

KITI PIRKINIAI IR ATRADIMAI








Kaip visada, nuorodų į visus šiame įraše paminėtus daiktus ieškokite Mano Aitvarų Pinterest lentoje čia, o apie tai, ką įsigijau ankstesniais mėnesiais, skaitykite štai čia :)


  


3 komentarai:

  1. Labai graži tunika! Tokia hipiška truputį ir iš karto apie vasarą primena ir festivalius :)) Tik anksčiau aš kažkaip arba jų nerasdavau, arba nepastebėdavau.. nes šiaip dažnai perku sukneles internetu, kur logiškai, tikriausiai, turėtų būti ir tunikų, bet... arba jas užgrūda kur nors prie 'Kita', arba apskritai neturi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kažkaip niekada nemokėjau tunikų nešioti, bet bandysiu šiais metais prisijaukinti :)

      Panaikinti
  2. Man labai patiko Asos suknelė, išties nuostabi.
    PAtį ateinantį gruodį galvoju daryti perversmą spintoje, reikia tskritatyti rūbų kurių ale gaila, bet nenešioji ir visiškai atsinaujinti, atsišviežinti. PAsidarysiu kokių spa, masažų, va labai nori veido masažą, žiemą ypač gerai atpalaiduoja ir tada po pardtuovės naujų suknelių!! :)

    AtsakytiPanaikinti