expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2015-11-03

PRENUMERUOJAMOS TARPTAUTINĖS DĖŽUTĖS

Vieną vakarą ėmiau ir rimtai prisėdau prie Google. Pamaniau, na nejau nėra tokios prenumeruojamos dėžutės, kuri būtų siunčiama ne vien tik į Angliją ar Ameriką, bet ir į visą likusį pasaulį. Pavyko tokių rasti ne vieną ir ne dvi, todėl kad ir jums, ir man būtų lengviau, suskirsčiau jas pagal temas. Dėžučių aprašymai labai paviršutiniški, todėl jei nuspręsite kurią nors prenumeruoti, būtinai pasidomėkite ja daugiau :)


KANCELIARINIŲ PREKIŲ DĖŽUTĖS

 
THE ACE - dėžutė, kurios išleidžiamas kiekis yra ribotas, todėl reikia atidžiai sekti jų socialinę medią ir tykoti, kada bus paskelbta kitos dėžutės prenumerata. Dėžutėje prenumeratoriai gauna atviručių, lipdukų, užrašų knygelę ar trintuką. Savaime suprantama, turinys nuolat kažkiek keičiasi. Turiu pripažinti, kad šios dėžutės puslapis yra labai neinformatyvus, jame net nerašoma, kiek dėžutė kainuoja. Gal jos kaina keičiasi kiekvieną mėnesį, nežinau.

SCRAWLR BOX - meno reikmenų prenumeruojama dėžutė. Dėžutės mėnesio prenumerata kainuoja £15 plius £5 siuntimo išlaidoms padengti, jei gyveni ne Jungtinėje Karalystėje. Kiekvieną mėnesį dėžutėje rasi apie šešis daiktus, tačiau šis skaičius gali keistis, priklausomai nuo daiktų dėžutėje kainos. Daugiau info ieškok čia

BRIMBLES BOX - šis puslapis siūlo ne vieną, ne dvi, o.... aš jau pasimečiau, kelias dėžutės :D Jas galima rinktis pagal dydį, pagal turinį, nors jos visos yra orientuotos į dienoraščių, darbo knygų ir panašių projektų rašytojus. Galima įsigyti net neprenumeruojamą advento dėžutę! Dėžučių kainos prasideda nuo £15 plius siuntimo išlaidos. Manau tai tikrai graži ir įdomi dėžutė toms, kurioms lipdukų, lapelių, tušinukų ir kitų kanceliarinių niekučių niekada nebus per daug :)Tiesa, dėžučių vertė maždaug atitinka tai, ką už ją mokate.

HAPPY PAPER CLUB - dėžutės pavadinimas kalba pats už save. Jos turinys - popierinės kanceliarinės prekės: atvirutės, skirtukai, užrašų knygutės, dovanų kortelės ir pan. Kiekvienos dėžutės vertė dvigubai viršija to, ką už ją mokate, t. y. £12.50 plius siuntimo išlaidos jei perkate tik vieną dėžutę ir £10 plius siuntimo išlaidos jei prenumeruojate ilgesniam laikui. 

CRAFTY CREATIVES - dėžutė kūrybingoms asmenybėms. Šis puslapis šiuo metu siūlo prenumeruoti dvi dėžutes: Paper Haul (£10 plius £5 siuntimo išlaidos) turinys panašus į prieš tai minėtos Happy Paper Club turinį bei Crafty Creatives dėžutę (£15 plius £5 siuntimo išlaidos), kurioje kiekvieną mėnesį gausite rankdarbių projektėlį.

GROŽIO DĖŽUTĖS 

http://www.lookfantastic.com/brands/beauty-box/shop-the-august-box.list?widget_id=123904
LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX

Tokių radau dvi. Pirmoji -
LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX. Tai dar viena dėžutė, kurios tiražas yra ribotas, todėl jei tai tavo stichijos dėžutė, griebk kuo greičiau. Dėžutė kainuoja £15, siuntimas į visą pasaulį nemokamas, kiekvienos dėžutės vertė - £50 ir kiekvienoje dėžutėje rasi 6 produktus.


Antroji dėžutė yra skirta natūralios kosmetikos gerbėjoms ir vadinasi
LOVE LULA BEAUTY BOX. Ši dėžutė siunčiama į visą pasaulį, jei perki ketvirčio (iš viso £52) arba metų (iš viso £210) prenumeratą.


KNYGOS IR ARBATA   

LONDON TEA CLUB (£12). Kiekvieną mėnesį gausite tris pagal jūsų skonį atrinktas arbatas, iš kurių galėsite pasidaryti maždaug 8-10 puodelių arbatos.

THE WILLOUGHBY BOOK CLUB. Šis puslapis siūlo 11 skirtingų knygų temų nuo knygų kūdikiams iki knygų apie gamtos mokslus. Viskas labai paprasta: įsigyjate jums įdomiausią prenumeratą ir kiekvieną mėnesį gaunate po knygą. Prenumeratų kainos skiriasi, bet jų planai vienodi: ketvirčio, pusmečio arba metų.

BOOK AND A BREW. Kiekvieną mėnesį gausite knygą ir pakelį arbatos (kaina su siuntimo išlaidomis nuo £17.99). Šis puslapis siūlo prenumeratą ir vaikams, kur vietoj arbatos vaikai gauna sveiką gėrimą. Kaina kaip ir suaugusių.


GEEK DĖŽUTĖS

 
http://www.mygeekbox.co.uk/home.dept
MY GEEK BOX
MY GEEK BOX. Jeigu jūs esate Star Wars, The Hobbit, Doctor Who, The Simpsons, Super Mario, Transformerių ir panašaus džiazo gerbėjai, tai ši dėžutė yra kaip tik jums! Man patinka džiazas, tik ne toks, bet aš visai norėčiau prenumeruoti tokią dėžutę. Dėžutės kaina £17.99 plius siuntimo išlaidos (£3.99 paprastas, £6.99 registruotas siuntinys). Kiekvieną mėnesį dėžutė turi temą, o joje visada rasite marškinėlius (dydį ir marškinėlių tipą turėsite nurodyti kai užsakinėsite dėžutę) ir krūvą temą atspindinčių keistai kietų daikčiukų. Tai gali būti puiki kalėdinė dovana tavo vaikinui, broliui, tėčiui, o gal net ir sesei ar mamai, jei jos yra geek'ės :)  
LOOT CRATE. Dar viena labai panaši į My Geek Box dėžutė. Dėžutės kaina prasideda nuo £20 plius siuntimo išlaidos, bet kuo ilgesniam laikui prenumeruosite, tuo dėžutė bus pigesnė. Tiesa, ši dėžutė yra siunčiama į daugybę šalių, bet į Lietuvą kol kas kažkodėl nesiunčiama. Kaip visada...

GENERATION-A. Tai nauja dėžutė, savo veiklą pradėjusi rugsėjo mėnesį. Jos kaina prasideda nuo £19 plius siuntimo išlaidos (£2 į JK ir £5 į likusį pasaulį), bet kuo ilgesniam laikui prenumeruosite, tuo ji bus pigesnė. Kiekvienos dėžutės vertė bent £45, o dėžutėje žadama, kad rasite specialiai dėžutei sukurtą žurnalą, ką nors iš rūbų, kažką įkvepiančio, kolekcionuojamo ir pan.
 

DĖŽUTĖS VAIKAMS  
http://www.littlepassports.com/
LITTLE PASSPORT
LITTLE PASSPORT. Tai dėžutė, skirta vaikams pažinti pasaulį (anglų k.). Dėžutė skirta 3-12 metų vaikams, kur amžiaus grupės yra suskirstytos į tris grupes/planus. Užsiprenumeravus, pirmoje dėžutėje gausite lagaminėlį su keliautojo būtiniausiais, kurio turinys bus pritaikytas pasirinktai amžiaus grupei. Kitose dėžutėse rasite suvenyrus, užduotis ir pan. Dėžutės kaina prasideda nuo $12.95 plius siuntimo išlaidos, bet kiekvieno plano kaina skirtinga. Kuo ilgesniam laikui prenumeruosite, tuo ji bus pigesnė. Siunčiamų šalių sąraše Lietuvos nėra, bet galima su jais susisiekti tiesiogiai ir aptarti siuntimo galimybes ir būdus. 

MY GEEK BOX KIDS. Lapkričio 16 d. bus išleista pirma My Geek dėžutė vaikams. Dėžutės turinys turėtų būti panašus kaip ir suaugusių, tik, savaime suprantama, pritaikytas vaikams. Dėžutės kaina £16.99 plius siuntimo išlaidos. Amžiaus grupė 5-11 m.

 

P.S. Mano šiuo metu prenumeruojamos MY LITTLE BOX apžvalgas rasite čia :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą