expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2015-09-16

MY LITTLE FASHION BOX (2015, rugsėjis)



Oras už lango paskutinėmis dienomis tiesiog verčia būti nelaiminga. Toks vaizdas, kad niekada nebeprašvinta, nes prie "dienos šviesos" net indus plaunu apgraibom - akinanti tamsa neleidžia matyti ką darau, o trečią valandą dienos traukti užuolaidas ir jungti šviesą būtų visiškai nepadoru. Ketinu nusipirkti šachtininko lemputę, kur ant galvos dedasi, nes kitaip nieko nebus. Ir nauja My Little Box dėžutė nesugebėjo tos niūrios nuotaikos prasklaidyti. Bet viliuosi, kad tai neturėjo įtakos mano pirmai kritikos pilnai jos apžvalgai. 




Šio mėnesio dėžutė vadinasi "Fashion" (Mada). Tema labai į temą, nes ruduo, visos turbūt suplukusios lakstote po parduotuves, nes staiga supratote, kad naują sezoną "neturite ko apsirengti", o ir aksesuarų kaip ir trūksta, todėl iš dėžutės temos būtent ir tikėjausi kažkokios neįprastos stiliaus detalės. Beveik atspėjau, nes dėžutėje radau skarą-šalikėlį ir likau nesužavėta. Pakuotė labai originali, spalva mano, bet... Labai jau tas šalikėlis "kvepėjo" Primark'u... Tokių (100% polyester), tik daug didesnių, Primark'e galima nusipirkti už keturis svarus, nors My Little Box informacinėje kortelėje teigiama, kad būtent šio šalikėlio kaina - 24 Eurai! Oho...




Kitas keistas "smagumynas", kurį radau dėžutėje - likeris! Ir kas gi po velnių nutiko čia? Kaip suprantu, pagal MLB alkoholio vartojimas yra madingas ir dar net pridėjo lankstinuką su receptais, kaip tą alkoholį madingai siurbčioti. Nieko sau...




Šalia drobinio maišelio šį mėnesį radau Alfa.K lipdukus nagams, o pačiame maišelyje - My Little Beauty lūpdažį, La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid kremą veidui ir Kerastase stiprios fiksacijos Couture Styling Laque Noire plaukų laką. 




My Little World laikraštis šį mėnesį rašo apie naujus Kerastase ir La Roche Prosay produktus, šių metų rudens mados būtiniausius, šukuosenas ir interviu su (turbūt) dizainerėm Ann-Sofi-Vaska bei Kelly Love.



 
Tai tiek mano niurzgėjimų apie naująją My Little Box dėžutę. 


  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą