expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2015-08-28

RFID V150

Ar girdėjote, kad šiais laikais pavogti kieno nors tapatybę yra lengviau nei informacinių technologijų specialistui susirasti darbą? Tam reikia visai nedaug - biometrinio paso ar banko kortelės su čipu ir kelis dolerius kainuojančio radijo dažnių skaitytuvo. Tiesa, pasas ar kortelė turi būti tavo kišenėje ar rankinėje, o skaitytuvas - nedorėlio rankose.

Man, kaip tikrai moteriai, tiek informacijos pakako, kad visiškai supanikuočiau ir net nebandžiusi įsigilinti į situaciją, patraukčiau lengviausiu būdu - šopintis. Atlikau dideliausį tyrimą ir paiešką, kaip nuo to apsisaugoti ir atmušti tokius vagis, nes tapatybė yra vienas iš svarbiausių mūsų turtų.

Internete galima rasti ne vieną piniginę, dėklą, rankinę ar kuprinę su trumpiniu RFID, kas reiškia, kad produktas turi radijo dažnius blokuojančią medžiagą. Tačiau aš norėjau kokybės, todėl perskaičius galybę atsiliepimų, recenzijų ir peržiūrėjus ne vieną YouTube filmuką, apsistojau ties PacSafe produkcija. Man pasirodė, kad jų produkcija patikimiausia, o dizainas - praktiškiausias. Iš begalės patrauklių variantų rinkausi kelioninę piniginę. Jei galvojate, kad PacSafe siūlo tik vieną tokią, tai labai klystate. Siūlo jų begales, visokiausių dydžių, formų, spalvų ir net tekstūrų! Nežinau kaip aš tai padariau, bet išsirinkau RFIDsafe™ V150 RFID blocking compact organiser ir esu savo sprendimu be galo patenkinta.   





Pirmiausia priežastis, kodėl pasirinkau tai, ką pasirinkau - dizainas. Man, kaip mažam vaikui... Bendrai... Kaip normaliam žmogui :D reikia, kad (beveik) viskas gyvenime būtų spalvinga ir nuotaikinga, todėl mėlyna išorė ir net kelių skirtingų spalvų vidus tikrai nuteikė linksmai ir optimistiškai. Kitas svarbus kriterijus renkantis kelioninę piniginę, savaime suprantama, kišenėlių pasui ir lėktuvo bilietui buvimas. Pasas į V150 telpa kuo puikiausiai, bilietai taip pat, o papildomai dar ir šūsnis kortelių kišenėlėse joms. Mano kriterijai čia nesibaigia. Pats naujausias, gimęs po paskutinės kelionės - kad būtų kur susidėti kitą valiutą, o ypatingai, kitos valiutos monetas. Yra! Negana visų aukščiau išvardintų mano pageidavimų, turėjau ir dar vieną - kilpelę tušinukui. Šis mano noras šioje piniginėje yra išpildytas su kaupu, nes mano tušinukas gauna visą kišenę!




Kokią medžiagą PacSafe naudoja radijo dažniams blokuoti, nežinau, nes tokia informacija nėra skelbiama. Ką žinau, tai kad visa PacSafe produkcija yra nedraugiška vagims, nes turi daug visokių nuo jų apsaugančių elementų: 

  • užtrauktukų slapukus ir papildomus jų užsegimus bei užrakinimus,
  • nuo prapjovimų apsaugančius tinklelius,
  • ypatingai stiprius, nuo pradūrimų ir irimo apsaugotus užtrauktukus,
  • tvirtas Dyneema (medžiagos, iš labai plono valo) rankenas ir daugybę kitų saugos elementų. 
 
Vienu žodžiu, jei kelionėse tave kamuoja nerimas dėl daiktų saugumo, tai PacSafe - kaip tik tau! :)

PacSafe gaminiai nėra pigūs, bet tikrai įperkami paprastam mirtingajam. Kaip ir minėjau prieš tai, ieškojau kokybiškos prekės, todėl tikiuosi, kad savo naująją kelioninę piniginę nešiosiu ne vienerius metus, o gal net dešimtmečius.  
 



P.S. Tik kai piniginė jau buvo pakeliuj pas mane, išsiaiškinau, kad dauguma banko kortelių su čipais yra iškart apsaugotos nuo RFID nuskaitymo. Bet man vis tiek bus ramiau, o ir smagiau su tokia pinigine keliauti :) 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą