expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2011-04-10

Anoniminės svajonės išsipildymas

Svajonės turi savybę pildytis, tačiau prieš tai reikia jas sugalvoti. O man visai nesenai atsitiko taip, kad išsipildė svajonė, apie kurios egzistavimą neturėjau jokios informacijos. Aha, stebuklų būna, o ypač tokiame stebuklų krašte kaip Lietuva.

Taigi, viskas nuo pradžių. Esu pametusi galvą dėl atvirlaiškių. Ir ne šiaip pametusi, o normaliai pametusi. Visų artimųjų, draugų, pažįstamų ir nepažįstamų zzzzzzyziu, kad atsiųstų man atviruką iš į bet kur jie bevažiuotų. Aišku ir pati neskreginu - iš visur, kur bevažiuočiau, siunčiu jų laaaabai daug. O mamą užbombarduoju beveik iš kiekvieno žingsnio. 

Bet į keliones žmonės gi ne taip dažnai leidžiasi, kad galėtum atvirlaiškiu savo pašto dėžutėj mėgautis bent jau kartą per savaitę. Todėl vienas gudras portugalas, gyvenantis Slovėnijoje (ką jis ten veikia?) sukūrė internetinį projektėlį www.postcrossing.com . O jau gėris tatai... Neapsakomas... Ale ot yra protingų žmonių... Oj, nuklydau. Tai wa. Šio projekto esmė yra ta, kad prisiregistravęs puslapyje, gauni atsitiktinio žmogaus iš bet kurio pasaulio kampelio adresą, kuriam siunti pagal jo pageidavimus, pomėgius arba savo nuožiūrą parinktą atvirutę. Kiekviena atvirutė gauna kodą, kurį ant jos reikia užrašyti, kad gavėjas galėtų šią užregistruoti sistemoje. Kiek adresų gausi, priklauso nuo to, kiek kartų paspausi Send request. Paprasta! :)

Tai labai geras būdas ir galimybė pareklamuoti savo kraštą ar bent jau pranešti, kad mes buvome, esame, ... o dėl ateities nesame tikri... Kidding!! :D 



1 komentaras: