expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2012-04-01

Patinka

Nusprendziau susikurti post'a, kur desiu visokius man patinkancius dalykelius. Nebutinai tai bus kazkas grazaus. Galbut imesiu kazka ir skanaus, ir kvapnaus, ir idomaus. Arba kazka, ko labai noreciau, bet negaliu sau leisti. Arba galiu sau leisti, bet sveikas protas sako, kad tik tai ir galeciau sau leisti ateinancia savaite ar menesi.




Isimylejau sia suknele vos pamaciusi - nepaprastai grazi spalva, rastai primena nerinius ir lietuviu tautodaile. Labai artima sirdziai ir vaikysteje praleistu atostogu pas senelius prisiminimams :)
P. S. Spalviskai prie sitos sukneles tiktu mano naujosios vyzos ir auskarai, kuriuos kazkada pasidariau. Jie kaip tik sukneles ir vyzu spalvos.. Oj kaip man reikia tos sukneles... :DD


Meile dziazui ir maisto gaminimui i mano sirdi pasibelde tuo paciu metu. O kas gali geriau dziazuoti virtuveje jei ne aistringai del maisto pamise italai! 
P.S. Labai daug geru atsiliepimu apie sia receptu knyga.





Na taip taip, vel Italija. Bet ji tikrai magnetiska ir niekur Europoj nesu turejusi geresniu atostogu kaip Italijoje. O ka turi apie sia sali papasakoti ten gyvenanti tautieciu pora, labai knieti paskaityti ir suzinoti :) 








Kubizmas tikraja to zodzio prasme :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą